Workshops by Sybarite, Not just any workshop...  (Sorry, this is in Dutch)

Workshops bij Sybarite zijn anders. Als autodidact zonder enige vorm van technische remming heeft Jeroen (Sybarite) zich ontwikkeld als fotograaf, en al jaren word er gevraagd of hij workshops op verschillende niveaus wil geven. Sinds kort kan dat, maar dan wel anders.

Jeroen:
"Enkel theorie en dan thuis aan de slag is niet mijn filosofe... je komt om te leren immers wat er niet in de boeken staat, wat je niet op internet vind. je wilt die volgende stap. Je eigen stijl, je eigen kwaliteiten ontwikkelen en een mooi beeld kunnen creëren dat anders is dan anderen, een verhaal verteld, mensen triggert, ontroerd, shockeerd, stimuleerd... aan het denken zet.

Ontwikkel jouw eigen stijl onder goede begeleiding. Niet in een paar uurtjes door de theorie, maar echt aan de slag, kijken leren, weggooien en opnieuw beginnen, in jouw tempo, een hele dag, avond, nacht, meerdere dagen... juist wat nodig is om van concept tot kunst te komen.

Er zijn meerdere opties. Ik ga je niet leren hoe een camera werkt, op welk knopje je moet drukken, daar zijn vele filmpjes voor op youtube of andere kanalen te vinden. Ik breng je naar de essentie. Wat is het verhaal dat je wilt vertellen. Lets create art."

De vliegende start voor de beginnende fotograaf

v.a. 10 sessies á € 250,-

(sessie is hele dag of langer)

Portretfotografie ingezoomed

v.a. 2 sessies á € 250,-

(sessie is hele dag of langer)

Top